UZAM Akademi Başlıyor

Uzman Araştırmacı Eğitim Programı başlıyor…

İstanbul Bilimler Akademisi

Uzman Araştırmacı Eğitim Programı

2014 Bahar Dönemi BAŞLIYOR

28 Şubat 2014

 

 

İstanbul Bilimler Akademisi’nde yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilere yönelik Uzman Araştırmacı Eğitim Programı 2014 Bahar Dönemi 28 Şubat 2014 Cuma günü başlıyor.

Program Temel Eğitim ve Uzmanlık Alan Eğitimi alanlarında sosyal bilimlerin farklı disiplinleriyle ilgili seminerlerden oluşuyor.

Genel olarak sosyal bilimler alanında akademik kariyerin gerektirdiği teorik ve metodolojik alt yapının oluşturulmasını amaçlayan Temel Eğitim programının 2014 bahar dönemi eğitimlerinde iktisat, tarih, hukuk, edebiyat alanlarına ilişkin seminerler yer alıyor.

Diğer taraftan sosyal bilimlerin farklı disiplinlerinde ilerleyen araştırmacıların kendi uzmanlık alanları için ihtiyaç duydukları alan eğitimini sunmayı amaçlayan Uzmanlık Alan Eğitimlerinde, bu dönem tarih, felsefe, iktisat alanlarıyla ilgili seminerler bulunuyor.

Temel Eğitim ve Uzmanlık Alan Eğitimleri kapsamında ayrıca Genel Seminerler ismiyle her hafta farklı konu ve konukların katılımıyla gerçekleşen oturumlar yer alıyor.

İBA 2014 Bahar Eğitim Programında katılmak istediğiniz seminerlerin isimlerini 28 Şubat 2014 tarihine kadar kurumumuzun e-posta adresine göndererek Eğitim Programına kayıt yaptırabilirsiniz. (NOT: Sınırlı sayıda katılım alınacaktır.)

Button

Button

© 2022 İstanbul Bilimler Akademisi